> Primavara intarziata!

Primavara intarziata!

Posted on duminică, 4 martie 2012 | 4 Comments

        1Martie anunta in fiecare an sosirea primaverii,anotimp in care totul parca prinde culoare si viata.Este perioada in care atat doamnele cat si domnisoarele il asteapta cu nerabdare datorita faptului ca iar primesc cadouri,flori si urari frumoase si asta de doua ori intr-o singura luna din partea barbatilor.Nu este un moment placut pentru noi barbatii pentru ca iar trebuie sa scuturam buzunarele si de unde ii ,de unde nu-i,trebuie sa venim acasa la iubita,sotie sau amanta dupa caz cu martisoare,cadouri,flori si val imens de iubire.
         Aceasta primavara se pare ca nu prea vrea sa isi faca simtita prezenta in totalitate,mai bine spus acest anotimp a sosit doar cu numele,pentru ca tot iarna cu frigul si zapada este la putere.Toata lumea a vrut sa aiba de sarbatorile de iarna si ceva zapada in curte,sa poata sa foloseasca sania lustruita din timpul anului si sa faca un om de zapada,dar e mult prea mult,sarbatorile au trecut iar iarna inca isi face simtita prezenta.
         Pana cand soarele o sa ne incalzeasca mai mult decat acum pe toti eu va urez o primavara frumoasa,plina cu impliniri si bucurii si cu multa sanatate!

Comments:4

  1. Am sa fiu eu primul care posteaza ... si eu imi doresc sa vina odata primavara :D.... succes cu blogul si cat mai multi vizitatori :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc...da vina odata vara ca m-am saturat de frig:))

    Ps: e bine ca am de unde sa trag cu ochiul:P

    RăspundețiȘtergere
  3. ne asteapta o primavara frumoasa ;;)
    presimt eu ;) :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta o sa fie o primavara frumoasa,pentru ca ne-o facem noi;))

      Ștergere

Un produs Blogger.